VERBOUWING HOEVE MEV
       
     
IMG_1848.JPG
       
     
DSC_0375.JPG
       
     
IMG_1893.JPG
       
     
VERBOUWING HOEVE MEV
       
     
VERBOUWING HOEVE MEV

LOCATIE:             LIER

TIMING:                     2005-2007

BUDGET:                   300.000 EURO

STATUS:                    opgeleverd

SPECIFICATIE:          Renovatie hoeve

PROCEDURE:           privé aanbesteding

 Een grondige renovatie van een hoeve in de velden buiten Lier

Op het perceel bevond zich een woning, vormelijk identiek aan een rijwoning, met erachter een grote schuur die jaren als kennel was gebruikt maar voordien een varkensstal was geweest.

Het is evident dat dit allemaal grondig diende te worden aangepakt.

Hierbij werd de schuur voorzien van nieuwe muren en vloeren binnen de bestaande envelope.

De voorbouw werd dan weer aan de buitenzijde volledig ingepakt met isolatie en een houden bekleding.

 De voorbouw kreeg op die manier een iconisch uitzicht met een typische ‘huis’ vorm, helemaal in hout.

Naar functies bevinden zich hier slaapruimten en een bureel.

De achterbouw werd een meer authentieke schuur waar de leefruimten en de slaapkamer/badkamer van de ouders zich situeert.

De achterbouw is zeer open met kaders op de omgeving die de landelijkheid naar binnen trekken.

IMG_1848.JPG
       
     
DSC_0375.JPG
       
     
IMG_1893.JPG